Unitate si continuitate – repere in istoria poporului roman

Pe 29 Noiembrie 2018 am dam startul concursului “Unitatea si continuitatea – Repere in istoria poporului roman” dedicat centenarului marii uniri. Am organizat acest eveniment in parteneriat cu prietenii nostri de la Colegiul Agricol si de Industrie Alimentara “Vasile Adamachi” din Iasi.
Prin aceasta actiune am reusit cu succes sa ne implinim o dorinta, accea de a semana in constiinta copiilor semintele continuitatii si unitatii (valori fara de care noi nu am fi intregi) si de a aduce un zambet pe chipurile copiilor care au avut ocazia de a participa la acest concurs de istorie.

Unitatea si continuitatea - repere in istoria poporului roman - asociatia yufestPe langa  acest concurs toti cei prezenti au avut ocazia de a participa la un program artistic oferit de Claudiu Rotundu, voluntar in Asociatia YUFest, care ne-a incantat cu acorduri de chitara si trupa de dans YUFest coordonata de Aelenei Andra si Ionut Mangalagiu care au avut prima iesire in public. Consideram ca s-au descurcat de minune si le multumim pe aceasta cale ca fac parte din organizatia noastra.

Prietenii nostri de la Asociatia Geto-Dacii din Moldova au fost si ei prezenti la eveniment oferind copiilor o lectie de istorie pe viu, acestia avand posibilitatea de a admira costumatiile si accesoriile stramosilor nostri (Dacii).

Dorim sa multumim tuturor partenerilor nostri fara de care acest eveniment nu a putut fi realizat printre care Iasi TV Life pentru parteneriatul media si Ziurel.ro pentru premii. Evenimentul a fost organizat de Asociatia YUFest sub coordonarea si implicarea directa a vice-presedintelui acesteia Lupu Gianina Georgeta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

19 − 7 =