Tabara YUFest: 12 – 19 August 2018

Tabara “3M12 se adreseaza unui grup de 19 elevi de clasa a X-a ai Colegiului Agricol si de Industrie Alimentara “Vasile Adamachi” din Iasi; elevi cu rezultate bune la invatatura dar cu posibilitati materiale limitate, cei mai multi dintre ei fiind pentru prima data intr-o tabara.

Ca activitati principale ale taberei sunt ateliere de matematica sustinute de Profesor Doina Gradinaru, activitati de dezvoltare personala si stil de viata sanatos sustinute de Psiholog si terapeut in terapii complementare Gianina-Georgeta Lupu, seminarii si activitati care privesc protectia mediului sustinute de Profesor Oana Madalina Constantinov. Ne vom distra, vom face sport si vom merge in drumetii alaturi de voluntarii Ionut si Andra, studenti la facultatea de sport si a.c..

Toate activitatile se vor desfasura in perioada 12 August 2018 – 19 August 2018 in localitatea Poiana Negrii din Judetul Suceava. O parte din cheltuieli au fost acoperite cu ajutorul parintilor si din fondurile proprii ale asociatiei. Costurile estimate pentru fiecare persoana participanta la tabara este de 1000 lei.

Pentru a ne sprijini, atat pe noi in organizarea acestei tabere, cat si pe acesti copii, puteti dona orice suma de bani in unul din urmatoarele conturi deschise la Banca Transilvania (va rugam sa specificati in detaliile platii ca este vorba despre o donatie pentru tabara):

Cont in RON: RO58BTRLRONCRT0387313502
Cont EURO: RO35BTRLEURCRT0387313501

Distribuie și tu pe una din rețele:
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

14 + 3 =