Ne-am dat “refresh”

  • Avem câțiva copii care vor să se joace cu noi, ce spui?
  • Hmm … daaa!

Așa a început duminica trecută Atelierul de creativitate ,,Povestim și construim” iar primul lucru pe care îl aveam de făcut era să găsim activități distractive pentru copii.

Hmm … Sarcină bifată.

Astăzi, după o săptămână obositoare, ne-am reîntâlnit pentru a ne da un refresh. Da, acesta este unul dintre motivele pentru care iubim copiii. Timp de o oră și jumătate, ne ajută să ne deconectăm de lumea celor mari și ne reamintesc că avem energie și curaj să facem orice.

Știi sentimentul acela când se apropie ziua de concediu și trebuie să pleci în vacanța mult dorită? Ei bine, același sentiment ne transmite fiecare copil când intră pe ușă zâmbind.

  • Sunteți pregătiți de distracție?
  • Daaaaaaa!

Nu știu ce faceți voi duminica dar nouă ne place să colorăm, așa că astăzi ne-am început ziua cu toate culorile la purtător. Ne-am gândit să ne organizăm propriul nostru carnaval, așa că ne-am construit măștile, le-am colorat iar la sfârșit le-am dat strălucire. Puțin sclipici, mărgeluțe, beteală și, să nu uităm de un strop de iubire.

 

După atâta colorat, merge puțină mișcare.

  • Cine rămâne fără scaun, învață să fie DJ. Prima lecție: oprește muzica!
  • Cine se așeză pe ultimul scaun este declarat cel mai rapid.
  • Repede, repede, repede!

În ultima jumătate de oră formăm un cerc, așteptăm să ne auzim numele și fugim după  minge până obosim. La sfârșit, mai rămân două lucruri de făcut: să primim bulinele și să facem îmbrățișarea de grup.

Până data viitoare, să aveți o săptămână cu spor!

 

  

Distribuie și tu pe una din rețele:
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 × 5 =