Identitate vizuala

Nume: Asociatia YUFest (recomandam utilizarea integrala a numelui fie in limba romana, fie in limba engleza “YUFest Association” cand este cazul, si evitarea referirii la Asociatie ca “YUFest”)

Logo: Logo-ul Asociatiei YUFest este format din numele organizatiei, litera “Y” scrisa cu verde simbolizand cuvantul “Young” (tradus din limba engleza: tineri), literele “U” si “F” scrise cu o nuanta de gri, simbolizand cuvintele “Union” (tradus din limba engleza: uniune/unitate) si “free” (tradus din limba engleza: liberi/independenti) si cuvandul “EST” scris cu albastru, simbolizand punctul cardinal cu acelasi nume.

Pentru variantele in format vectorial ale logo-ului va rugam sa ne contactati.

La utilizarea logo-ului in orice format avem rugamintea de a aloca suficient spatiu in jurul tuturor laturilor (“Buffer zone”), astfel incat sa nu se suprapuna cu niciun alt element sau cu marginile documentului. De asemenea, acolo unde este posibil se va introduce link catre www.yufest.org (in mediul online).

Download PNG – Aceasta varianta are fundal transparent, putand fi folosita cu usurinta pe alte fundaluri, in special cele deschise. Daca fundalul apare negru va rugam sa nu folositi varianta PNG, ci JPG.

Download JPG – Aceasta varianta are fundal alb. Poate fi folosita intr-un mare numar de situatii. Recomandam utilizarea in special pe fundaluri de culoare deschisa, preferabil albe.

Download PNG White – Aceasta varianta are toate elementele logo-ului pe culoare alba si fundal transparent. Se poate folosi pe fundaluri de culoare inchisa.

Logo-ul YUFest va fi folosit de catre terte persoane fizice sau juridice exclusiv cu aprobarea Asociatiei. YUFest isi rezerva toate drepturile asupra logo-ului.