Despre noi

Asociatia YUFest este o organizatie nonprofit infiintata in 2017 a caror membri s-au asociat in scopul de a intreprinde actiuni umanitare, educationale, sportive si promova modele pentru dezvoltarea unei societati bazate pe solidaritate, respect, spirit civic, intrajutorare si dragoste fata de semeni.

De la Rugidom la Asociatia YUFest

2016 – “RUGIDOM” – un proiect in jurul caruia s-a format un grup de tineri minunati care si-au propus sa sustina initiativa izvorata din inima si mintea unui om cu suflet de copil.

”RUGIDOM” – o initiativa curajoasa in care au crezut cu tarie si care insemna la acea vreme mult mai mult decat un dar de sarbatori, menit sa linisteasca constiinte sau sa gadile orgolii, pentru prietenii lor din Ruginoasa.

“RUGIDOM” – primul pas catre YUFest. La inceput acesti tineri inimosi si pasionati au fost insotiti de Asociatia Avisso, urmand ca mai apoi sa se consolideze si sa dobandeasca personalitate juridica , transformandu-se in 2017 in Asociatia YUFest, a carei misiune este de a initia, promova si implementa masuri de dezvoltare activa si durabila a calitatii vietii, urmarind scopul dezvoltarii unei societati responsabile, sub aspect social, educational, cultural si spiritual.

Aparitii in mass-media

Rasplata pentru cei mai buni

Provin din familii nevoiase dar sunt foarte buni la invatatura. Vorbim despre elevii Colegiului Agricol "vasile Adamachi", cei care au avut parte d eo mare surpriza. 20 dintre cei mai buni elevi au plecat pentru o saptamana in tabara la Poiana Negri. Organizatori sunt cei de la Asociatia YUFest, cei care sustin tinerii inteligenti.Mai multe detalii: https://goo.gl/da9hxF

Gepostet von Iasi TV Life am Dienstag, 14. August 2018

Unitate si Continuitate – Repere in istoria poporului roman

La mulți ani tuturor românilor de pretutindeni! La mulți ani Romania!La mulți ani și multe mulțumiri tuturor colaboratorilor noștri!Mulțumim Colegiul Agricol și de Industrie Alimentară ”Vasile Adamachi” din Iași!Mulțumim Asociatia Culturală Geto-Dacii din Moldova!Mulțumim Iasi TV Life!

Gepostet von Asociația YUFest am Samstag, 1. Dezember 2018