Unitate si continuitate – repere in istoria poporului roman

Pe 29 Noiembrie 2018 am dam startul concursului “Unitatea si continuitatea – Repere in istoria poporului roman” dedicat centenarului marii uniri. Am organizat acest eveniment in parteneriat cu prietenii nostri de la Colegiul Agricol si de Industrie Alimentara “Vasile Adamachi” din Iasi.
Prin aceasta actiune am reusit cu succes sa ne implinim o dorinta, accea de a semana in constiinta copiilor semintele continuitatii si unitatii (valori fara de care noi nu am fi intregi) si de a aduce un zambet pe chipurile copiilor care au avut ocazia de a participa la acest concurs de istorie.
Continue Reading


Interconect in “Tara lui Andrei”

Proiectul constă în instalarea unei aplicații pe telefonul mobil al elevilor, care permite monitorizarea de la distanță (de către părintele aflat acasă) a parcursului itinerariului elevului de la școală până în casă, asigurându-se, în acest fel, parcurgerea în siguranță a drumului către școală/ de la școală spre casă.
Caracteristica SMART a proiectului este asigurată de tehnologia utilizată, pusă în slujba oamenilor, de eficientizarea consumului de resurse, îmbunătățirea serviciilor publice, creșterea calității vieții.

Continue Reading

Ajută Asociația YUFest prin direcţionarea celor 20% din impozitul pe profit al firmei dumneavoastră

Din cauza schimbarilor legislative din ultima perioada, anul 2017 este ultimul în care aveți posibilitatea de a redirecționa 20% din impozitul pe profit al companiei dumneavoastră pentru a ne putea sprijini în acțiunile și campaniile pe care le desfășurăm.

În anul 2018, acest gest caritabil nu mai este posibil pentru nici un ONG. Continue Reading